شرکت صنایع غذایی آرامش در سال 1362 تاسیس و با برند آرام با تولید رب گوجه فرنگی،کنسانتره پرتقال ،خیارشور و سس کچاپ به صورت فله شروع به کار کرد،به مرور زمان و به منظور افزایش کیفیت و پاسخگویی به نیاز مشتریان تولیدات به صورت ظروف بسته بندی در اوزان متفاوت به بازار عرضه گردید .
این شرکت پیشرو در تولید محصولات رژیمی بود ه و اولین بار سس مایونز کم چرب به نام کرم سالاد و خردل در این شرکت تولید و به بازار عرضه گردید .
تغییر مدیریت در سال 1401 نقطه ی عطف حائز اهمیت در شرکت آرامش بوده است چرا که افزایش کیفیت محصولات ،ایجاد تنوع در محصولات و افزایش سبد کالا در سر لوحه کارها قرار گرفت .
تولید محصولات جدید فروشگاهی ،استقبال و رضایت مشتریان مهم ترین دستاورد این شرکت بوده مشتری مداری و شناخت نیاز مشتری از مهم ترین اهداف این صنعت بوده و خواهد بود .
استفاده از دانش روز دنیا ،بهره مندی از تکنولوژی نو،ماشین آلات پیشرفته داخلی و خارجی ،استفاده از منابع انسانی متخصص همگی بکار گرفته شده اند تا به سفره همه ایرانیان طعم و رنگی جدید ببخشیم .
بواسطه توجه و تاکید مدیریت جدید به مقوله کار آفرینی جمله ی شاغلین در مجموعه ی شرکت آرامش مصمم به افزایش کمی و کیفی و تنوع در محصولات برای جذب نیروهای انسانی می باشند تا با حفظ کیفیت و اصالت محصولات بتوان بخشی از نیروهای جوان و خلاق کشور را بکار گرفت .